HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Wie de naam Luxaflex hoort, denkt vrijwel direct aan horizontale jaloezieën. En dat is niet zo gek, want het merk Luxaflex staat aan de wieg van deze immens populaire raambekleding. In 1950 kwam het product ‘luxaflex’ op de markt, maar nu is Luxaflex meer dan alleen horizontale jaloezieën.

Luxaflex: voor hoogwaardige en slimme raambekleding

Vandaag de dag is het een van de belangrijkste spelers op de markt van kwalitatief hoogwaardige raambekleding.

Producten als Duette® Shades, Silhouette® Shades, Roman Shades, Twist® Shades, Rolgordijnen, horizontale jaloezieën, Plissé Shades en verticale jaloezieën, zijn standaard onderdeel van deze hoogwaardige collectie. En nu heeft Luxaflex als aanvulling een slim, innovatief en draadloos systeem ontwikkeld: PowerView™ Motorisation. Met een druk op de knop bedien je alle raambekleding. Met afstandsbediening of via een app. Van één enkel raam tot het hele huis! 

blog
Hor ervoor
insecten buiten

Impressie
PowerView™ Motorisation
app en afstandbediening

meer over
Luxaflex®
Duette® shades collectie

advies
Wat is Luxaflex?

Jouw vragen stel je bij Decokay ten Napel

Over producten, informatie en advies

VOOR HET RAAM BLOGS

 • 18 April 2019 door Ivanka Eggly, in Advies
  Spelen met licht
  Wonen aan de kust, veel mensen dromen ervan. Het ontspannen strandleven spreekt aan, brengt rust en geeft energie. Door te kiezen voor jaloezieën van hout of bamboe voor je ramen, kun je die sfeer in huis nabootsen. Je gebruikt namelijk natuurlijke materialen die het mogelijk maken te spelen met licht.
  NAAR DE BLOG +
 • 9 April 2019 door Willeke van Uden, in Product
  Geplette muggen op de muur zijn verleden tijd!
  Heerlijk die hogere temperaturen: ramen en deuren open! Maar dat betekent ook dat de insecten van buiten de weg gemakkelijk naar binnen vinden. Er is maar één remedie: horren voor alle ramen, zodat we alles wat zoemt en steekt buiten de deur kunnen houden.
  NAAR DE BLOG +
 • 23 January 2019 door Heleen van der Willigen, in Product
  Laat je verleiden door gordijnen van Cachet
  Gordijnen winnen weer steeds vaker terrein. En niet alleen door de praktische voordelen. De collectie Cachet van Holland Haag heeft zo’n mooie en luxe uitstraling dat je een echt statement maakt in je interieur. Wie wil dat nou niet?
  NAAR DE BLOG +

VOOR HET RAAM INFORMATIE, ADVIES & TIPS

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP